Baza komputerowa SPORT
Biblioteka Główna Akademii Wychowania Fizycznego w Poznaniu


Baza komputerowa SPORT
Bibliografia zawartości polskich czasopism gromadzonych w BG AWF w Poznaniu.
Rejestruje prace opublikowane od 1971 roku do 2017 roku.


Zapytanie: DOMINIK P
Liczba odnalezionych rekordów: 8

Jeśli nie działa link, proszę zgłosić tutaj.

Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/8
Autorzy: Dominik P.
Kulturowe i żywieniowe znaczenie pieczywa w agroturystyce
Turystyka Kulturowa 2015 (12) , 51-66 ; 7 ryc., bibliogr. 30 poz.
p-ISSN: 1689-4642
e-czasopismo

Słowa kluczowe: ; ; ; ; ;
Adres url:

2/8
Autorzy: Dominik P.
Miejsce regionalnych browarów w kształtowaniu produktu turystycznego w dobie globalizacji rynku kulinarnego
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula 2015 (45) , 67-83 ; 11 wykr., bibliogr. 10 poz.
p-ISSN: 2353-2688

Słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ;
Adres url:

3/8
Autorzy: Dominik P, Chmiel A.
Od kuchni mazowieckiej do gastronomii warszawskiej w połowie XIX wieku
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula 2015 (45) , 37-59 ; bibliogr. 24 poz.
p-ISSN: 2353-2688

Słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ;
Adres url:

4/8
Autorzy: Dominik P.
Traditional Food in Culture and Tourism
Problems of Tourism and Recreation 2014 , 47-57 ; bibliogr. 13 poz.
p-ISSN: 2084-5162

Słowa kluczowe: ; ; ;
Adres url:

5/8
Autorzy: Dominik P.
Związki pomiędzy turystyką kulturową a podtrzymywaniem polskich tradycji kulinarnych
Turystyka i Rekreacja 2014 : 11 (2) , 91-100 ; bibliogr. 29 poz.
p-ISSN: 1895-3700

Słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ; ; ;

6/8
Autorzy: Dominik P.
Miejsce i rola hoteli ekonomicznych w obsłudze róznych klientów sektora rynku turystycznego
Turystyka i Hotelarstwo 2011 (17) , 9-27 ; bibliogr. 20 poz.
p-ISSN: 1644-8871

Słowa kluczowe: ; ; ; ; ;
Język publikacji: POL

7/8
Autorzy: Dominik P.
Wykorzystanie metod oddziaływania na jakość usług w hotelarstwie jako narzędzia do walki z konkurencją
Turystyka i Hotelarstwo 2010 (15) , 27-48 ; bibliogr. 24 poz.
p-ISSN: 1644-8871

Słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ; ; ;

8/8
Autorzy: Dominik P.
Szanse rozwoju turystyki kulinarnej w dobie postępującej dyfuzji przestrzennej składników żywności i potraw
Turystyka i Rekreacja 2009 : 5 , 111-118 ; bibliogr. 24 poz.
p-ISSN: 1895-3700

Słowa kluczowe: ; ; ; ;

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna AWF w Poznaniu